Basis recepten

Basis recept voor zanddeeg.

Als je gaat werken met de mix voor ambachtelijke zanddeeg van "Oh... my cake!" heb je het volgende nodig: 500 gram mix voor zanddeeg, 200 gram boter, 30 gram citroenrasp en een ei. Hiermee maak je in een handomdraai de lekkerste appeltaarten, fruitsloffen, bodems voor ringtaartjes en vlaaien, gevulde koeken, koekjes, kano- en rondo ringen.

 

Bereiding:

Bereid dit zanddeeg minimaal een dag van te voren. Gebruik een grote kom, doe daar het zanddeeg, de zachte boter, de citroenrasp en het ei in. Kneed dit met de hand of met een keukenmachine tot een mooie samenhang. Verpak het deeg en leg het in de koelkast. Dit zorgt dat het vocht goed kan intrekken. Soepel kneden, uitrollen en uitsteken.


Banketbakkersroom

Voor het maken van banketbakkersroom van Oh... my cake! heb je het volgende nodig: 100 gram mix voor banketbakkersroom en 250 gram verse melk.

 

Bereiding:

Meng de 100 gram banketbakkersroom mix met de 250 gram verse melk. Mix dit een paar minuten zodat je een mooi egaal mengsel krijgt. De room kan zowel als koude bereiding worden gebruikt en kan meegebakken worden. De banketbakkersroom is diepvriesbestendig.


Service 3

Tamen a proposito, inquam, aberramus. Non igitur potestis voluptate omnia dirigentes aut tueri aut retinere virtutem.