Over ons

Oh... my cake!

Oh... my cake! is een bak en geschenken concept van Frans de Grebber.

 

Frans de Grebber

Frans de Grebber is koffiebrander en eigenaar van de gelijknamige koffie thee en chocolade winkel met een Espresso-BAR en een koffiebranderij. Frans vindt het geweldig om allerlei lekkers bij de koffie en thee te bakken.

 

Delen

Het bakken van lekkernij is leuk en dat wil Frans graag delen met iedereen die dat ook leuk en lekker vindt.


Espresso-BAR

In onze winkel hebben we een Espresso-BAR waar we de lekkerste koekjes, cake en taarten bakken die je met een kopje koffie of thee kunt eten. Home made en elke keer wat anders.

Foodtruck

Op evenementen, festivals en feestjes staan we met onze LELY foodtruck caravan met koffie & crepes. We serveren uit de LELY de lekkerste koffie, thee, chocomelk en bakken er heerlijke crepes. Op verzoek nemen we natuurlijk ook onze overheerlijke baksels mee.

Inspiratie

Natuurlijk had ik zelf ook heel veel ideeën, maar ik heb ook heel veel inspiratie gekregen van "Bakken met Niels", "Dirk Okhuijsen", "Ome Tom", "Bakken met Menno",  "Zoete lekkernijen", Kleine taartjes en nog heel veel meer. Ohmycake.nl had Frans in 2010 vast gelegd, en in 2017 vond hij het tijd om er meer van start te gaan.

Producten

Wil jij ook aan de gang met het bakken van allerlei heerlijkheden, dan hebben wij voor jou de producten en tools om dit tot een succes te maken. Boter, suiker, eieren, noten en fruit kun je natuurlijk bij jou in de buurt krijgen, maar voor alle andere ingrediënten kun je bij ons terecht.